Passa al contingut principal

CLUB DE CINEMA


TERTÚLIA, DIJOUS 14 DE MARÇ A LES 19:30 H.
Un gángster para un milagro (Pocketful of miracles), del director Frank Capra.
Frank Capra (1978-1991) és un director de cinema nord-americà conegut per pel·lícules d’èxit en el gènere de comèdia en els anys 30. Entre altres: Sucedió una noche, ¡Qué bello es vivir!... La seva darrera pel·lícula, rodada l’any 1961, és Un gángster para un milagro.
Argument: Dave és un contrabandista de Nova York que té tractes amb un altre traficant per aconseguir un bon negoci. Com que les pomes que compra a l’Annie, una venedora del carrer, sempre li ha semblat que li porten bona sort, va a buscar-la. L’Annie es troba en una complicada situació perquè la seva filla està estudiant a Europa i torna amb el seu promès, que és ric, i la noia desconeix la realitat de la pobresa de la mare, qui li ha pagat els estudis amb l’ajut d’altres pobres. Dave decideix ajudar-la en la farsa de presentar-la com una dona rica.
Us animem a participar en la tertúlia sobre aquesta comèdia que és un conte sobre la bondat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BIBLIOTECA VIRTUAL - SALUT

Avui 7 d'abril es celebra el Dia Mundial de la Salut per commemorar l'aniversari de la creació de l'Organització Mundial de la Salut l'any 1948. Aquest any l' OMS vol distingir en la celebració al personal d'infermeria i obstetrícia...  Des de fa unes setmanes tots som més conscients que mai de la important labor que realitza el personal sanitari, els professionals que treballen en l'àmbit de la salut,sigui quina sigui la seva categoria, estan rebent el suport i l'agraïment a la seva dedicació per part de tota la societat. Us aconsellem que consulteu a la Biblioteca virtual el prestatge de Salut, es tracta d'una secció creada per les biblioteques on oferim recursos: seleccions de webs, recomanacions, novetats, bases de dades.... T'ajudem a obtenir la millor informació possible sobre la teva pròpia salut i en definitiva a aconseguir una major qualitat de vida. En aquest apartat també trobareu informació actualitzada sobre  COVID19

#BlackLivesMatter

Us presentem alguns dels documents que tenim a la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages sobre el  tema del racisme. Des de la biblioteca amb la cultura i per la dignitat humana. NO FICCIÓ ADULTS Negre de merda : El racisme explicat als blancs . Matthew Tree. La majoria de blancs ens creiem no racistes, però què vol dir de debò ser racista? L’escriptor i assagista d’origen anglès Matthew Tree ens ofereix un llibre ben documentat i gens demagògic sobre el fenomen del racisme. L’origen dels altres . Toni Morrison. A través de la seva pròpia existència, la premi Nobel de literatura Toni Morrison repassa passatges de la història, la política i de la literatura, examinant autors com ara Ernest Hemingway, William Faulkner i Flannery O’Connor. I responent a qüestions com: Quin és el motiu que empeny els humans a construir la figura de l’altre? Prohibido nacer : memorias de racismo, rabia y risa . Noah Trevor. Autobiografia Noah Trevor, presentador de The Daily Show i còmic nor

BIBLIOTECA VIRTUAL - eBIBLIO

Tot i que la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages romandrà tancada encara durant un temps us recordem que podeu utilitzar els diferents serveis que ens ofereix la Biblioteca virtual i la plataforma e-Biblio , amb continguts i préstecs digitals d'accés gratuït per a tots els usuaris amb el carnet de la biblioteca. Trobareu novel·les, revistes, música, pel·lícules... les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.  Si teniu qualsevol consulta recordeu que us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu de la biblioteca: b.st.fruitos@diba.cat Estem treballant des de casa, trobareu informacions i propostes a les xarxes socials de la biblioteca. Molts ànims a tots. Us trobem a faltar!