Passa al contingut principal

LLETRES I VINS 2023


BASES DEL CONCURS VINSTAGRAM

BIBLIOTEQUES AMB DO  -  PLA DE BAGES 2023
de l’1 de desembre 2022  al 31 de gener 2023

QUI HI POT PARTICIPAR?

Podran participar-hi totes aquelles persones de 16 anys o més que no hagin estat implicades en la preparació d’aquest concurs. Quedaran excloses del concurs les imatges presentades per marques comercials o empreses.

 

QUÈ S’HA DE FER PER PARTICIPAR-HI?

Per participar al concurs s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic,  respectar les condicions d’aquesta xarxa i tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

 

QUINA TEMÀTICA HAN DE TENIR LES FOTOGRAFIES?

S’estableix una única categoria, la temàtica de la qual és el món del vi en sentit ampli: vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, tines, enoturisme, festes... posant especial èmfasi en l’àmbit territorial de la Denominació d’Origen Pla de Bages

 

COM PUC PARTICIPAR AL CONCURS?

Els participants hauran de publicar una foto pròpia i inèdita a la xarxa Instagram a través del seu propi perfil, posar un títol i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagrampladebages2023

No podran contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori, i hauran de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer.

Es podran presentar al concurs un màxim de 3 fotografies.

 

QUIN ÉS EL TERMINI?

De l’1 de desembre de 2022 al 31 de gener de 2023.

No s’acceptaran fotografies publicades fora d’aquest termini.

 

VEREDICTE I PREMIS

Un jurat integrat per representants del món artístic i cultural de la comarca del Bages triarà la fotografia guanyadora.

El jurat seleccionarà un màxim de 8 fotografies finalistes que podran ser exposades per les biblioteques participants i la Denominació d’Origen Pla de Bages, tant en format imprès com digital.

El premi per l’autor de la imatge guanyadora serà:

Un lot cultural de llibres, vins DO Pla de Bages  i una entrada per a dues persones per un espectacle al teatre Kursaal de Manresa.

L’entrega de premis es farà durant la primera quinzena de febrer del 2023.

La participació al concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació dels organitzadors d’aquest concurs:

Biblioteca d’Artés

Biblioteca d’Avinyó

Biblioteca Ateneu Les Bases de Manresa

Biblioteca Sant Valentí de Navarcles

Biblioteca Josep Mas Carreras de Navàs

Biblioteca El Pont de Vilomara i Rocafort

Biblioteca de Sallent

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages

Biblioteca Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada

Biblioteca de Súria

DO Pla de Bages


El veredicte és inapel·lable, i es farà públic a la 1a quinzena de febrer del 2023.

L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CLUB DE NOVEL·LA

TERTÚLIA, dijous 22 de desembre a les 19:30 h. LA BALLARINA , d’Õgai Mori (1862-1922) Õgai Mori va ser metge militar i va aconseguir un alt càrrec en la burocràcia del seu país però a més també és una de les principals figures de la literatura japonesa. Mori va ser escriptor, traductor d’obres europees i crític literari. Va ser autor de novel·les, relats, biografies, llibres d’història, assajos i també va fundar diverses revistes. En el conjunt de la seva obra transcendeix la seva àmplia cultura tant en l’àmbit del seu propi país i de Xina com d’Occident. La Ballarina és una de les seves novel·les més destacades. Quan tenia 22 anys Mori va fer una estada de quatre anys a Alemanya per estudiar, allà va conèixer la literatura europea i la seva influència es reflecteix en aquesta novel·la. Editada l’any 1890 la novel·la forma part d’una trilogia que té com a protagonista Elise, una ballarina alemanya que és molt pobra i s’enamora de Õta Toyotarõ, un estudiant japonès que viatja a Ber

ENNIO MORRICONE

Al club de cinema de la biblioteca vam fer tertúlia sobre la pel·lícula Érase una vez en Amèrica del director Sergio Leone. Era l’octubre del 2008 i aquell dia vam parlar sobre la pel·lícula i també sobre la magnífica banda sonora creada per Ennio Morricone (1928-2020).  No ha estat aquesta l’única ocasió en què al club de cinema hem parlat del magnífic compositor italià, sinó que en moltes altres trobades hem fet referència a les bandes sonores d’Ennio Morricone, i és que tant per la gran quantitat de pel·lícules en què va intervenir com per la qualitat de les seves composicions la seva figura ocupa un lloc rellevant al món de la música en general i del cinema en particular.  La música acompanya de forma essencial algunes de les millores pel·lícules i en ocasions ens passa que ens emocionem escoltant aquella magnífica melodia que ens fa recordar la pel·lícula. Si voleu gaudir de la música d’Ennio Morricone a la biblioteca de Sant Fruitós de Bages trobareu a la secció d’àudiovis