Passa al contingut principal

LLETRES I VINS 2023


BASES DEL CONCURS VINSTAGRAM

BIBLIOTEQUES AMB DO  -  PLA DE BAGES 2023
de l’1 de desembre 2022  al 31 de gener 2023

QUI HI POT PARTICIPAR?

Podran participar-hi totes aquelles persones de 16 anys o més que no hagin estat implicades en la preparació d’aquest concurs. Quedaran excloses del concurs les imatges presentades per marques comercials o empreses.

 

QUÈ S’HA DE FER PER PARTICIPAR-HI?

Per participar al concurs s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic,  respectar les condicions d’aquesta xarxa i tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

 

QUINA TEMÀTICA HAN DE TENIR LES FOTOGRAFIES?

S’estableix una única categoria, la temàtica de la qual és el món del vi en sentit ampli: vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, tines, enoturisme, festes... posant especial èmfasi en l’àmbit territorial de la Denominació d’Origen Pla de Bages

 

COM PUC PARTICIPAR AL CONCURS?

Els participants hauran de publicar una foto pròpia i inèdita a la xarxa Instagram a través del seu propi perfil, posar un títol i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagrampladebages2023

No podran contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori, i hauran de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer.

Es podran presentar al concurs un màxim de 3 fotografies.

 

QUIN ÉS EL TERMINI?

De l’1 de desembre de 2022 al 31 de gener de 2023.

No s’acceptaran fotografies publicades fora d’aquest termini.

 

VEREDICTE I PREMIS

Un jurat integrat per representants del món artístic i cultural de la comarca del Bages triarà la fotografia guanyadora.

El jurat seleccionarà un màxim de 8 fotografies finalistes que podran ser exposades per les biblioteques participants i la Denominació d’Origen Pla de Bages, tant en format imprès com digital.

El premi per l’autor de la imatge guanyadora serà:

Un lot cultural de llibres, vins DO Pla de Bages  i una entrada per a dues persones per un espectacle al teatre Kursaal de Manresa.

L’entrega de premis es farà durant la primera quinzena de febrer del 2023.

La participació al concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació dels organitzadors d’aquest concurs:

Biblioteca d’Artés

Biblioteca d’Avinyó

Biblioteca Ateneu Les Bases de Manresa

Biblioteca Sant Valentí de Navarcles

Biblioteca Josep Mas Carreras de Navàs

Biblioteca El Pont de Vilomara i Rocafort

Biblioteca de Sallent

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages

Biblioteca Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada

Biblioteca de Súria

DO Pla de Bages


El veredicte és inapel·lable, i es farà públic a la 1a quinzena de febrer del 2023.

L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BIBLIOTEQUES AMB DO

CLUB DE TEATRE

  TERTÚLIA, dijous 10 de febrer a les 19:30 h. FORASTERS : MELODRAMA FAMILIAR EN DOS TEMPS, de Sergi Belbel (1963). Sergi Belbel és un dels dramaturgs catalans més reconeguts al nostre país. És autor, director i traductor teatral i ha obtingut premis i distincions a Catalunya i també a Europa i Amèrica, on han estat representades algunes de les seves obres. Belbel ha fet de traductor teatral, al mateix temps que les seves obres han estat traduïdes a quinze idiomes, ha escrit novel·les, el passat mes de desembre va guanyar el Premi Sant Jordi de Novel·la amb Morir-ne disset, i ha realitzat guions per a cinema i televisió. Estrenada l’any 2004 Forasters és una obra que tracta principalment sobre la desconfiança i la reacció de protecció i de por davant d’allò desconegut. Els personatges principals són una família que viu en un pis a una gran ciutat i que passa per dos fets traumàtics que s’accentuen per l’arribada de nous veïns. L’acció es produeix en dos moments diferents dins