Passa al contingut principal

ESTADÍSTIQUES 2013

Les estadístiques de la biblioteca són el principal instrument que tenim per avaluar el servei que oferim i per planificar noves activitats.
I aquestes són les nostres xifres de l'any 2013, en què la biblioteca ha obert 274 dies, amb un total de 1.310 hores de servei.
  • Van venir a la biblioteca 15.981 persones.
  • Es van deixar en préstec 18.525 documents.
  • Van haver-hi 6.116 sessions en connexions d'internet i wi fi.
  • Actualment tenim 3.271 carnets d'usuaris, 136 dels quals són nous usuaris inscrits durant l'any.
  • S'han dut a terme 62 activitats de dinamització (club de lectura, tallers, hora del conte, visites organitzades...), amb una participació de 1.560 persones.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CLUB DE NOVEL·LA

  TERTÚLIA, dijous 17 de juny a les 20:00 h.   EL TEMPS DE LES CIRERES , de Montserrat Roig (1946 – 1991). Per celebrar el 75è aniversari del naixement de la periodista i escriptora catalana Montserrat Roig, al club de novel·la llegirem aquest magnífica obra, guanyadora del Premi Sant Jordi de novel·la el 1976. Forma part de la trilogia publicada per l’autora en la dècada dels setanta i que completen Ramona, adéu i L’hora violeta . El personatge protagonista és la Natàlia, que torna a Barcelona després d’haver viscut durant 12 anys a França i Anglaterra. El retrobament amb la seva família burgesa,   la repressió i la crisi de valors marcaran un relat on tots els personatges intenten trobar un sentit a la vida en l’ambient angoixant dels darrers anys del franquisme.

BIBLIOTEQUES AMB DO

CLUB DE CINEMA

TERTÚLIA, dijous 10 de juny a les 19:30 h. VERANO DEL 42 , director: Robert Mulligan (1925 – 2008). Entre l’extensa i desigual carrera cinematogràfica del director nord-americà Robert Mulligan destaquen tres pel·lícules: Matar a un ruiseñor, El otro i Verano del 42. Basada en les memòries de Herman Raucher, la pel·lícula relata l’estiu que va passar   a l’illa de Nantucket l’any 1945, en plena Segona Guerra Mundial. Durant aquestes darreres vacances, el protagonista va viure una història d’amor amb la Dorothy, una dona casada més gran que ell que va quedar vídua a causa de la guerra. Acompanya a aquest relat nostàlgic una fantàstica banda sonora composta per Michel Legrand, guanyadora d’un Oscar l’any 1972.