Passa al contingut principal

EL CLUB DE LECTURA A CATALUNYA RÀDIO

"El Club de la bona lletra" és un programa de ràdio que realitza l'escriptora Blanca Busquets.
El programa es va estrenar el passat 21 de juliol i durant 7 setmanes, cada dissabte i diumenge, els oients tindran ocasió de conèixer 14 llibres d'autors catalans publicats recentment. La dinàmica del programa consisteix en la trobada de l'escriptor amb els membres d'un club de lectura per comentar la seva obra.
Així que dissabte 28 de juliol de 6 a 7 de la tarda podreu escoltar una interessant tertúlia entre l'escriptor Martí Gironell, qui comentarà la seva novel·la "L'Arqueòleg", i alguns dels membres del Club de lectura de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages.
No us ho perdeu!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CLUB DE NOVEL·LA

  TERTÚLIA, dijous 17 de juny a les 20:00 h.   EL TEMPS DE LES CIRERES , de Montserrat Roig (1946 – 1991). Per celebrar el 75è aniversari del naixement de la periodista i escriptora catalana Montserrat Roig, al club de novel·la llegirem aquest magnífica obra, guanyadora del Premi Sant Jordi de novel·la el 1976. Forma part de la trilogia publicada per l’autora en la dècada dels setanta i que completen Ramona, adéu i L’hora violeta . El personatge protagonista és la Natàlia, que torna a Barcelona després d’haver viscut durant 12 anys a França i Anglaterra. El retrobament amb la seva família burgesa,   la repressió i la crisi de valors marcaran un relat on tots els personatges intenten trobar un sentit a la vida en l’ambient angoixant dels darrers anys del franquisme.

BIBLIOTEQUES AMB DO

CLUB DE CINEMA

TERTÚLIA, dijous 10 de juny a les 19:30 h. VERANO DEL 42 , director: Robert Mulligan (1925 – 2008). Entre l’extensa i desigual carrera cinematogràfica del director nord-americà Robert Mulligan destaquen tres pel·lícules: Matar a un ruiseñor, El otro i Verano del 42. Basada en les memòries de Herman Raucher, la pel·lícula relata l’estiu que va passar   a l’illa de Nantucket l’any 1945, en plena Segona Guerra Mundial. Durant aquestes darreres vacances, el protagonista va viure una història d’amor amb la Dorothy, una dona casada més gran que ell que va quedar vídua a causa de la guerra. Acompanya a aquest relat nostàlgic una fantàstica banda sonora composta per Michel Legrand, guanyadora d’un Oscar l’any 1972.