Passa al contingut principal

ENS PRESENTEM!

La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages inaugurada l'any 1989, disposa de 280 m² en un edifici que comparteix amb l'Aula de Formació i el Centre de Salut.

La Biblioteca forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals i depèn de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, que la gestiona en conveni amb la Diputació de Barcelona.

La Biblioteca és un servei públic municipal que amb l'objectiu de servir i satisfer les necessitats informatives dels seus usaris ofereix:
- Fons.- 25.000 documents de temàtica general i local, a més hi ha un fons específic sobre "L'Arròs".
- Serveis.- informació, préstec, consulta d'internet, wi fi, formació i suport.
- Activitats.- Club de lectura, hores del conte, exposicions...

Amb la creació d'aquest bloc us presentem un espai que utilitzarem per informar-vos sobre totes les notícies relacionades amb la Biblioteca.
I sobre tot el nostre objectiu és establir una nova eina de comunicació i participació que ens permetrà compartir opinions i comentaris, i també millorar a partir de les vostres aportacions i suggeriments.Comentaris

 1. Està molt bé el bloc! Disposar d'aquesta eina de comunicació ens ampliarà la difusió dels nostres serveis i activitats. Ànims per seguir endavant!

  ResponElimina
 2. Felicitats per l'estrena del bloc!
  És una eina que donarà presència i difusió a la biblioteca. Segur que els usuaris ho agraian!

  ResponElimina
 3. Que bé! És una altra manera de donar a conèixer la biblioteca, el fons, els serveis, activitats,... Penso que serà molt útil i que aproparà als usuaris!! Enhorabona!!!!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CLUB DE NOVEL·LA

TERTÚLIA, dijous 22 de desembre a les 19:30 h. LA BALLARINA , d’Õgai Mori (1862-1922) Õgai Mori va ser metge militar i va aconseguir un alt càrrec en la burocràcia del seu país però a més també és una de les principals figures de la literatura japonesa. Mori va ser escriptor, traductor d’obres europees i crític literari. Va ser autor de novel·les, relats, biografies, llibres d’història, assajos i també va fundar diverses revistes. En el conjunt de la seva obra transcendeix la seva àmplia cultura tant en l’àmbit del seu propi país i de Xina com d’Occident. La Ballarina és una de les seves novel·les més destacades. Quan tenia 22 anys Mori va fer una estada de quatre anys a Alemanya per estudiar, allà va conèixer la literatura europea i la seva influència es reflecteix en aquesta novel·la. Editada l’any 1890 la novel·la forma part d’una trilogia que té com a protagonista Elise, una ballarina alemanya que és molt pobra i s’enamora de Õta Toyotarõ, un estudiant japonès que viatja a Ber

LLETRES I VINS 2023

BASES DEL CONCURS VINSTAGRAM BIBLIOTEQUES AMB DO   -   PLA DE BAGES 2023 de l’1 de desembre 2022   al 31 de gener 2023 QUI HI POT PARTICIPAR? Podran participar-hi totes aquelles persones de 16 anys o més que no hagin estat implicades en la preparació d’aquest concurs. Quedaran excloses del concurs les imatges presentades per marques comercials o empreses.   QUÈ S’HA DE FER PER PARTICIPAR-HI? Per participar al concurs s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic,   respectar les condicions d’aquesta xarxa i tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.   QUINA TEMÀTICA HAN DE TENIR LES FOTOGRAFIES? S’estableix una única categoria, la temàtica de la qual és el món del vi en sentit ampli : vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, tines, enoturisme, festes... posant especial èmfasi en l’àmbit territorial de la Denominació d’Origen Pla de Bages   COM PUC PARTICIPAR AL CONCURS? Els participants hauran de publicar una

CLUB DE CINEMA

TERTÚLIA, dijous 14 de gener a les 19:30 h. (Sessió virtual, per participar poseu-vos en contacte amb la biblioteca).  Blade Runner , director: Ridley Scott (1937). El director i productor de cinema anglès Ridley Scott va començar professionalment treballant en televisió i publicitat. L’any 1977 dirigeix la seva primera pel·lícula, Los duelistas, i després fa dues pel·lícules de ciència-ficció que són emblemàtiques en el seu gènere: Alien, el octavo pasajero (1979) i Blade Runner (1982). A partir d’aquí i al llarg de la seva carrera, amb més de vint títols, ha demostrat una gran capacitat per realitzar pel·lícules de les més diverses temàtiques i gèneres i entre elles destaquen: Thelma y Louise , Gladiator, Black Hawk derribado, Robin Hood, Marte...   Blade Runner està ambientada a la ciutat de Los Angeles l’any 2019. L’empresa Tyrell Corporation crea els androides Nexus 6, d’aspecte humà però més forts i àgils, aquests robots treballen a les colònies exteriors de la Terra i són a