dimarts, 10 de març de 2015

US RECOMANEM...

L’autora Katherine Pancol i les seves dues trilogies, que han obtingut èxits tant de part de la crítica com del públic, i que inclouen descripcions emocionals.


La primera trilogia està formada per Els Ulls grocs dels cocodrils, El Vals lent de les tortugues i Els Esquirols de Central Park estan tristos els dilluns i gira al voltant de la vida de la Joséphine Cortès, una dona de quaranta anys, i la relació amb la seva família. En un moment de desesperació, en que tot el que l’envolta s’ha enfonsat, apareix la seva germana i li proposa un pacte estrany. Aquest serà el principi de les seves aventures, reals i apassionants com la vida mateixa.


La segona trilogia o com diria l’autora un sol llibre dividit en tres es titula Elles. Alguns la defineixen com molt femenina i segurament ho és, ja que narra el món de les dones i el punt de vista d’aquestes davant la quotidianitat, mostrant un gènere fort, tenaç i valent. En el primer volum, es presenten les protagonistes: dones maltractades, dones que persegueixen la igualtat, dones alegres, dones que s’ajuden per superar el dia a dia amb la finalitat de ser felices i autosuficients. En el segon volum podem percebre l’esperit de superació de les pors i les inseguretats. I l’últim ens convida a lluitar pels nostres somnis, amb la creença de què no hi ha res impossible si hi ha voluntat de canvi. 

Què en diu la premsa?

Entrevista a Katherine Pancol al programa Página Dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada