divendres, 23 de gener de 2015

US RECOMANEM...

I el ressò de les muntanyes, de Khaled Hosseini

I el ressò de les muntanyes, una novel·la emotiva que toca els sentiments més purs. Corprenedora sobre l'amor fraternal i la família. Un llibre que explora com ens estimem, com tenim cura els uns dels altres i com ens respectem. 

Amb sensibilitat i agudesa, i amb un coneixement profund, Khaled Hosseini torna a demostrar que és un narrador nat, capaç de transmetre que significa ser humà. 

La història comença amb l'Abdullah i la Pari, dos germans que s'estimen amb bogeria. Orfes de mare, viuen en un poblet de l'Afganistan amb el pare. Un bon dia, però, tots tres emprenen un viatge a peu fins a Kabul. No sospiten que aviat les seves vides prendran rumbs oposats - de vegades cal tallar un dit per salvar la mà - ni les conseqüències que això tindrà al llarg dels anys en la seva vida i en la de moltes altres persones. 

Al llarg de la novel·la se'ns presenten diferents personatges que parlen i s'expressen en primera persona. Tots ells comparteixen un tret en comú que marca les seves vides, i poc a poc anem descobrint com les decisions que prenen ressonen a través de les generacions.

Què en diu la premsa?

"I el ressò de les muntanyes és una novel·la extraordinària, lectura obligada per a qualsevol persona interessada en el que significa estar viu". USA Today

"Khaled Hosseini és un contador d'històries realment amb talent. Les seves vives descripcions dels personatges, dels ambients i de les emocions no s'esgoten mai". The Times

Sentim a l'autor parlant de la novel·laAltres novel·les de l'autor: El caçador d'estels i Mil sols esplèndids

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada