Passa al contingut principal

US RECOMANEM...

I el ressò de les muntanyes, de Khaled Hosseini

I el ressò de les muntanyes, una novel·la emotiva que toca els sentiments més purs. Corprenedora sobre l'amor fraternal i la família. Un llibre que explora com ens estimem, com tenim cura els uns dels altres i com ens respectem. 

Amb sensibilitat i agudesa, i amb un coneixement profund, Khaled Hosseini torna a demostrar que és un narrador nat, capaç de transmetre que significa ser humà. 

La història comença amb l'Abdullah i la Pari, dos germans que s'estimen amb bogeria. Orfes de mare, viuen en un poblet de l'Afganistan amb el pare. Un bon dia, però, tots tres emprenen un viatge a peu fins a Kabul. No sospiten que aviat les seves vides prendran rumbs oposats - de vegades cal tallar un dit per salvar la mà - ni les conseqüències que això tindrà al llarg dels anys en la seva vida i en la de moltes altres persones. 

Al llarg de la novel·la se'ns presenten diferents personatges que parlen i s'expressen en primera persona. Tots ells comparteixen un tret en comú que marca les seves vides, i poc a poc anem descobrint com les decisions que prenen ressonen a través de les generacions.

Què en diu la premsa?

"I el ressò de les muntanyes és una novel·la extraordinària, lectura obligada per a qualsevol persona interessada en el que significa estar viu". USA Today

"Khaled Hosseini és un contador d'històries realment amb talent. Les seves vives descripcions dels personatges, dels ambients i de les emocions no s'esgoten mai". The Times

Sentim a l'autor parlant de la novel·laAltres novel·les de l'autor: El caçador d'estels i Mil sols esplèndids

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CLUB DE NOVEL·LA

  TERTÚLIA, dijous 17 de juny a les 20:00 h.   EL TEMPS DE LES CIRERES , de Montserrat Roig (1946 – 1991). Per celebrar el 75è aniversari del naixement de la periodista i escriptora catalana Montserrat Roig, al club de novel·la llegirem aquest magnífica obra, guanyadora del Premi Sant Jordi de novel·la el 1976. Forma part de la trilogia publicada per l’autora en la dècada dels setanta i que completen Ramona, adéu i L’hora violeta . El personatge protagonista és la Natàlia, que torna a Barcelona després d’haver viscut durant 12 anys a França i Anglaterra. El retrobament amb la seva família burgesa,   la repressió i la crisi de valors marcaran un relat on tots els personatges intenten trobar un sentit a la vida en l’ambient angoixant dels darrers anys del franquisme.
BASES  CONCURS VINSTAGRAM   BIBLIOTEQUES AMB DO  PLA DE BAGES 2021   del 4 de desembre 2020  al 31 de gener 2021 QUI HI POT PARTICIPAR? Podran participar-hi totes aquelles persones de 16 anys o més que no hagin estat implicades en la preparació d’aquest concurs. Quedaran excloses del concurs les imatges presentades per marques comercials o empreses. QUÈ S’HA DE FER PER PARTICIPAR-HI? Per participar en el concurs s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic,   respectar les condicions d’aquesta xarxa i tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.   QUINA TEMÀTICA HAN DE TENIR LES FOTOGRAFIES? S’estableix una única categoria, la temàtica de la qual és el món del vi en sentit ampli : vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, tines, enoturisme, festes... posant especial èmfasi en l’àmbit territorial de la Denominació d’Origen Pla de Bages   COM PUC PARTICIPAR AL CONCURS? Els participants hauran de publicar una foto pròpia

CLUB DE CINEMA

TERTÚLIA, dijous 10 de juny a les 19:30 h. VERANO DEL 42 , director: Robert Mulligan (1925 – 2008). Entre l’extensa i desigual carrera cinematogràfica del director nord-americà Robert Mulligan destaquen tres pel·lícules: Matar a un ruiseñor, El otro i Verano del 42. Basada en les memòries de Herman Raucher, la pel·lícula relata l’estiu que va passar   a l’illa de Nantucket l’any 1945, en plena Segona Guerra Mundial. Durant aquestes darreres vacances, el protagonista va viure una història d’amor amb la Dorothy, una dona casada més gran que ell que va quedar vídua a causa de la guerra. Acompanya a aquest relat nostàlgic una fantàstica banda sonora composta per Michel Legrand, guanyadora d’un Oscar l’any 1972.