Passa al contingut principal

ENS PRESENTEM!

La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages inaugurada l'any 1989, disposa de 280 m² en un edifici que comparteix amb l'Aula de Formació i el Centre de Salut.

La Biblioteca forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals i depèn de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, que la gestiona en conveni amb la Diputació de Barcelona.

La Biblioteca és un servei públic municipal que amb l'objectiu de servir i satisfer les necessitats informatives dels seus usaris ofereix:
- Fons.- 25.000 documents de temàtica general i local, a més hi ha un fons específic sobre "L'Arròs".
- Serveis.- informació, préstec, consulta d'internet, wi fi, formació i suport.
- Activitats.- Club de lectura, hores del conte, exposicions...

Amb la creació d'aquest bloc us presentem un espai que utilitzarem per informar-vos sobre totes les notícies relacionades amb la Biblioteca.
I sobre tot el nostre objectiu és establir una nova eina de comunicació i participació que ens permetrà compartir opinions i comentaris, i també millorar a partir de les vostres aportacions i suggeriments.Comentaris

 1. Està molt bé el bloc! Disposar d'aquesta eina de comunicació ens ampliarà la difusió dels nostres serveis i activitats. Ànims per seguir endavant!

  ResponElimina
 2. Felicitats per l'estrena del bloc!
  És una eina que donarà presència i difusió a la biblioteca. Segur que els usuaris ho agraian!

  ResponElimina
 3. Que bé! És una altra manera de donar a conèixer la biblioteca, el fons, els serveis, activitats,... Penso que serà molt útil i que aproparà als usuaris!! Enhorabona!!!!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CLUB DE NOVEL·LA

  TERTÚLIA, dijous 17 de juny a les 20:00 h.   EL TEMPS DE LES CIRERES , de Montserrat Roig (1946 – 1991). Per celebrar el 75è aniversari del naixement de la periodista i escriptora catalana Montserrat Roig, al club de novel·la llegirem aquest magnífica obra, guanyadora del Premi Sant Jordi de novel·la el 1976. Forma part de la trilogia publicada per l’autora en la dècada dels setanta i que completen Ramona, adéu i L’hora violeta . El personatge protagonista és la Natàlia, que torna a Barcelona després d’haver viscut durant 12 anys a França i Anglaterra. El retrobament amb la seva família burgesa,   la repressió i la crisi de valors marcaran un relat on tots els personatges intenten trobar un sentit a la vida en l’ambient angoixant dels darrers anys del franquisme.
BASES  CONCURS VINSTAGRAM   BIBLIOTEQUES AMB DO  PLA DE BAGES 2021   del 4 de desembre 2020  al 31 de gener 2021 QUI HI POT PARTICIPAR? Podran participar-hi totes aquelles persones de 16 anys o més que no hagin estat implicades en la preparació d’aquest concurs. Quedaran excloses del concurs les imatges presentades per marques comercials o empreses. QUÈ S’HA DE FER PER PARTICIPAR-HI? Per participar en el concurs s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic,   respectar les condicions d’aquesta xarxa i tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.   QUINA TEMÀTICA HAN DE TENIR LES FOTOGRAFIES? S’estableix una única categoria, la temàtica de la qual és el món del vi en sentit ampli : vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, tines, enoturisme, festes... posant especial èmfasi en l’àmbit territorial de la Denominació d’Origen Pla de Bages   COM PUC PARTICIPAR AL CONCURS? Els participants hauran de publicar una foto pròpia

CLUB DE CINEMA

TERTÚLIA, dijous 10 de juny a les 19:30 h. VERANO DEL 42 , director: Robert Mulligan (1925 – 2008). Entre l’extensa i desigual carrera cinematogràfica del director nord-americà Robert Mulligan destaquen tres pel·lícules: Matar a un ruiseñor, El otro i Verano del 42. Basada en les memòries de Herman Raucher, la pel·lícula relata l’estiu que va passar   a l’illa de Nantucket l’any 1945, en plena Segona Guerra Mundial. Durant aquestes darreres vacances, el protagonista va viure una història d’amor amb la Dorothy, una dona casada més gran que ell que va quedar vídua a causa de la guerra. Acompanya a aquest relat nostàlgic una fantàstica banda sonora composta per Michel Legrand, guanyadora d’un Oscar l’any 1972.