dissabte, 30 de maig de 2009

ENS PRESENTEM!

La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages inaugurada l'any 1989, disposa de 280 m² en un edifici que comparteix amb l'Aula de Formació i el Centre de Salut.

La Biblioteca forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals i depèn de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, que la gestiona en conveni amb la Diputació de Barcelona.

La Biblioteca és un servei públic municipal que amb l'objectiu de servir i satisfer les necessitats informatives dels seus usaris ofereix:
- Fons.- 25.000 documents de temàtica general i local, a més hi ha un fons específic sobre "L'Arròs".
- Serveis.- informació, préstec, consulta d'internet, wi fi, formació i suport.
- Activitats.- Club de lectura, hores del conte, exposicions...

Amb la creació d'aquest bloc us presentem un espai que utilitzarem per informar-vos sobre totes les notícies relacionades amb la Biblioteca.
I sobre tot el nostre objectiu és establir una nova eina de comunicació i participació que ens permetrà compartir opinions i comentaris, i també millorar a partir de les vostres aportacions i suggeriments.3 comentaris:

 1. Està molt bé el bloc! Disposar d'aquesta eina de comunicació ens ampliarà la difusió dels nostres serveis i activitats. Ànims per seguir endavant!

  ResponElimina
 2. Felicitats per l'estrena del bloc!
  És una eina que donarà presència i difusió a la biblioteca. Segur que els usuaris ho agraian!

  ResponElimina
 3. Que bé! És una altra manera de donar a conèixer la biblioteca, el fons, els serveis, activitats,... Penso que serà molt útil i que aproparà als usuaris!! Enhorabona!!!!

  ResponElimina